nieuws

Restaurant Enoteca presenteert eigen magazine

Hotel

Italiaans restaurant Enoteca, onderdeel van het nieuwe Eden Manor Hotel in Amsterdam-Oost, presenteert vrijdagmiddag 22 juli haar eigen magazine. Cabaretier Viggo Waas neemt het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van hotelmanager Jan-Willem ’t Hooft.

Restaurant Enoteca presenteert eigen magazine

Het veertig pagina’s tellende Enoteca Magazine is een welkomstcadeautje van het Italiaanse restaurant voor haar buren in Amsterdam-Oost en wordt huis-aan-huis verspreid.

Eigen productlijn

In het magazine wordt aandacht besteed aan het jonge team van Enoteca, de filosofie van het restaurant en haar keuken. Ook wordt stilgestaan bij de uitgebreide Italiaanse wijnkaart en de eigen productlijn van olie en azijn, ontwikkeld in samenwerking met Vanilla Venture.

Italiaanse winkelroute

De redactie van het magazine heeft een link gelegd tussen Italië en Amsterdam-Oost. Dat wordt onder andere duidelijk in een interview met Viggo Waas en stuk over een Italiaanse winkelroute door Amsterdam-Oost.

Sterrenmenu

Op 25 september en 27 november komen sterrenkoks Peter Gast van restaurant het Schulten Hues in Zutphen en Niven Kunz van restaurant Niven in Rijswijk naar Enoteca om een sterrenmenu te koken. Beide koks zijn voor het magazine geïnterviewd.

Burgergasthuis

Het Eden Manor Hotel is gevestigd in het voormalige burgergasthuis aan de Linnaeusstraat in Amsterdam. Voor de verbouwing was het pand in gebruik als stadsdeelkantoor.