nieuws

Rezidor opgenomen in lijst met ethische bedrijven

Hotel

The Rezidor Hotel Group is door het Ethisphere Institute (USA) erkend als één van ’s Werelds Meest Ethische Bedrijven voor 2010. Ook Starbucks en Sodexo worden onder andere genoemd op de bewuste lijst.

Rezidor opgenomen in lijst met ethische bedrijven

Rezidor laat weten dat het uit een recordaantal kandidaten is gekozen. In de categorie ‘Hotels, Travel & Hospitality’ staat het samen vermeld met Wyndham Worldwide. In andere categoriën zien we ondermeer Sodexo, Starbucks en PepsiCo.

Ceo Kurt Ritter van Rezidor zegt trots te zijn op de notering. ‘We zijn trots dat onze inspanningen om een bedrijf op te bouwen op solide ethische fundamenten erkend werden met een plaats in de 2010 World’s Most Ethical Companies lijst. We geloven dat de sterkte van een bedrijf start met een diep ethisch gevoel van de top uit naar alle niveaus van het bedrijf’, aldus Ritter.

Rezidor werkt met het Responsible Business Programma. Hierbij wordt elke medewerker thuis gebracht in de ethische cultuur en de Ethische Code van Zakendoen bij het hospitalitybedrijf. Het respect voor sociale en ethische zaken binnen het bedrijf is één van de drie belangrijkste pijlers van het ambitieuze wereldwijde Responsible Business programma van Rezidor, aldus het hospitalitybedrijf.

The Rezidor Hotel Group heeft momenteel meer dan 385 hotels in beheer of onder constructie in meer dan zestig landen. Rezidor beheert de merken Radisson Blu Hotels & Resorts, Regent Hotels & Resorts, Park Inn en Country Inns & Suites. Het hoofdkantoor van The Rezidor Hotel Group is gestationeerd in Brussel.

Reageer op dit artikel