Rivièra Maison richt horecazaken in

Rivièra Maison richt horecazaken in

Interieurmerk Rivièra Maison heeft haar eerste restaurant ingericht. Binnenkort volgt een hotel. Het interieurmerk stapt niet zelf in horeca, maar richt alleen de zaken in.

Het gaat om het restaurant Long Island aan de Toolenburgse Plas in Hoofddorp. Het restaurant interieur heeft veel weg van een winkel van Rivièra Maison. Niet verwonderlijk, want de inrichting is geheel verzorgd door dit interieurmerk.

Long Island is het restaurant van Marco Schoonhagen en Petra Brinckman. De zaak is sinds 1 juni geopend.

Het restaurant ademt een mix tussen ‘Long Island’ en de ‘Mediterranee’ met veel hout, windlichten, shutters en relaxfauteuils. En bijzonder: het interieur wordt tweemaal per jaar aan het seizoen aangepast.

Hotel het oude Raadhuis

De ambities van het interieurmerk reiken nog verder. Op 1 juli opent Hotel Het Oude Raadhuis in het Noord-Hollandse Castricum. Het hotel, van meubels tot glaswerk, is ook geheel ingericht door Rivièra Maison. Dit Romantic Hotel telt negen kamers en gaat volgende maand open. Het pand - het oude gemeentehuis van Castricum - wordt al sinds november 2009 grondig onder handen genomen om er een hotel in te vestigen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.