nieuws

Rutger Hauer opent gepimpt dakterras hotel STROOM

Hotel

Acteur Rutger Hauer heeft het vernieuwde dakterras van hotel STROOM in Rotterdam geopend. Gasten kunnen nu ook picknicken, barbecuen en een outdoor vergadering beleggen op het dak van het hotel. STROOM is een van de bedrijven uit de stal van ondernemer Lucas Petit.

Rutger Hauer opent gepimpt dakterras hotel STROOM

Het dakterras is het sluitstuk van een renovatie in het vier jaar oude hotel. Twee maanden is gewerkt aan de Urban Meeting Experience. Eerder dit jaar opende hij de Urban Studio’s; trendy appartementen voor vergaderingen.

Mens staat centraal

General manager Michel Kolenbrander: ‘De kracht en filosofie van STROOM is dat we de mensen centraal zetten. Waar houden ze van, wat zijn hun gewoontes en hun eigenaardigheden? Als ik zelf vergader doe ik dat graag op een locatie die inspireert, kleinschalig, persoonlijk en anders dan anders is. In de Urban Studio’s ervaren onze gasten een thuisgevoel dat ook heel trendy en stads is’.

Buitendouche

Behalve het dakterras en de Urban Studio’s werden de badkamers van 5 bestaande studio’s gerenoveerd. Met de vide-studio’s pakte STROOM in 2008 de badkamer Design Award. GM Kolenbrander doet volgend jaar opnieuw een gooi naar de prijs, met de grote Jee-O buitendouches en hoge glazen panelen.

Aanpak F&B

Het management van STROOM neemt de komende tijd de food & beverage onder handen. Kolenbrander: ‘we gaan ons product nog beter af te stemmen op de markt. Onder de naam Summertime@STROOM geven we vanaf volgende week al een preview op de menukaart’.

Achtergrond

STROOM staat midden in het creatieve Lloydkwartier in Rotterdam, vlakbij de Euromast. De voormalige elektriciteitscentrale uit 1905 is in 2005 compleet verbouwd en omgetoverd tot een hippe plek waar je kunt eten, drinken, slapen én vergaderen. Het hotel is eigendom van Lucas Petit, die tevens Landgoed de Holtweijde, het Badhotel in Rockanje, het Delta Hotel Vlaardingen, het nieuwe Cruise Hotel aan boord van de ss Rotterdam en sinds 1 juli Landgoed Avegoor in Ellecom (ex-Golden Tulip) onder zijn hoede heeft.

Reageer op dit artikel