nieuws

Sandton neemt Kurá Hulanda over van Jacob Gelt Dekker

Hotel

Sandton Hotels heeft het management van Kurá Hulanda Willemstad en Kurá Hulanda Westpunt op Curaçao overgenomen. De hotels op Curaçao zijn in eigendom van de bekende Nederlandse zakenman Jacob Gelt Dekker. De overname wordt gemeld door Sandton Hotels.

Sandton neemt Kurá Hulanda over van Jacob Gelt Dekker

Volgens Gui de Vries, algemeen directeur van Sandton Hotels, past de overname van Kurá Hulanda uitstekend in de toekomststrategie om Sandton Hotels te manifesteren in het internationale luxe segment.

Jacob Gelt Dekker, initiatiefnemer en oprichter van Kurá Hulanda laat weten uit te zien naar de samenwerking met Sandton Hotels. ‘Sandton-oprichters Gui de Vries en Rogier Braakman zijn hoteliers in hart en nieren. Met het Sandton Hotels-team halen wij gedrevenheid en vakmanschap in huis.’

Sandton Kurá Hulanda is lid van de Small Luxury Hotels of the World en bestaat uit hotel Kurá Hulanda Willemstad en hotel Kurá Hulanda Westpunt. Hotel Kurá Hulanda Willemstad is een 80-kamers tellende luxe boutique resort met meerdere zwembaden, restaurants, een luxueuze spa en fitnesscentrum. Kurá Hulanda Westpunt is gevestigd nabij de klippen en de oceaan en bestaat uit 74 villa’s en hotelkamers.

Reageer op dit artikel