nieuws

Seats2meet.com wint Nima Award

Hotel

Seats2meet.com heeft de Nima Award Klantgericht Ondernemen 2011 gewonnen. Het vergaderconcept kreeg de voorkeur boven online retailer Coolblue en het vernieuwend fietsmerk VanMoof.

Seats2meet.com wint Nima Award

In het Miele Inspirience Centre in Vianen werden donderdag 24 november vier awards uitgereikt. Seats2meet.com won in de categorie Klantgericht Ondernemen en volgde PepsiCo op, de winnaar van vorig jaar.

Beste Marketingbedrijf werd Wehkamp, dat in de finale won van Jumbo Supermarkten en KLM. Vorig jaar was deze prijs voor Bavaria.

KLM won wel in de categorie Beste Digitale Marketing, de andere genomineerden waren Eliza was here en Vodafone. In de categorie Duurzaam ondernemen ging de prijs naar retailer Plus, die won van Arla, DSM en Ricoh.

Alle genomineerden moesten hun case pitchen voor het aanwezige publiek, dat daarna mocht stemmen. Dit telde voor 25 procent mee in de uitslag. De overige 75 procent werd bepaald door een negentienkoppige jury.

Reageer op dit artikel