nieuws

Sinterklaas checkt in bij Hilton Rotterdam

Hotel

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas en al zijn Pieten in Nederland aangekomen. Aan het einde van de middag heeft Hotel Manager Jan Rutgers de Sint in het Hilton Rotterdam ontvangen. Natuurlijk had de Sint na het inchecken alle tijd voor de kinderen die speciaal naar het hotel waren gekomen.

Sinterklaas checkt in bij Hilton Rotterdam

Na een geweldige ontvangst door duizenden kinderen in Almere is de Goedheiligman naar Rotterdam vertrokken om daar dit jaar te verblijven. Ook in het Hilton zal de Sint voor de kinderen klaar staan.

Op iedere zaterdag en zondag tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen jong en oud bij de Sint op bezoek komen in de lobby van het Hilton hotel. Mocht u als groep of met de kinderen van medewerkers van uw bedrijf bij de Sint op bezoek willen komen, dan kunt u ook op andere tijden en na afspraak bij de Sint en zijn Pieten terecht.

Reageer op dit artikel