nieuws

Sofitel The Grand heeft beste receptionist

Hotel

Liesbeth Nagel Joseph heeft het Nederlands Kampioenschap Receptionist gewonnen. De receptionist van Sofitel The Grand in Amsterdam overtuigde door haar pro-actieve en flexibele houding.

Sofitel The Grand heeft beste receptionist

Nagel Joseph rekende in de finale op de slotdag van de Horecava in Amsterdam af met stadsgenoten Annet Ruiter van NH Musica en Lianne van der Meijde van NH Krasnapolsky, eveneens gevestigd in Amsterdam.

‘Ik heb precies gedaan wat ik voor ogen had’, aldus Nagel Joseph na afloop. ‘Mijn creativiteit kon ik kwijt in antwoorden op de vragen en ik was tevreden over mijn presentatie. Al blijft deze overwinning geheel onverwacht’.

Nagel Joseph ziet de titel van meest gastvrije receptionist van Nederland als een belangrijke stap in haar carrière. ‘Het is een bevestiging. En ik ben blij dat er een wedstrijd voor is. Wanneer je goed kunt tennissen, kun je Wimbledon winnen. Maar hier was nog niets voor’.

Het feest na het behalen van de titel viert ze op een eigen georganiseerd feestje. ‘Ik heb voor vanavond een feestje georganiseerd voor de afdeling Front Office van ons hotel. Dat wordt dus een extra leuk feestje’.

Het NK Receptionist bestond uit twee delen. Als eerst werden de drie kandidaten in een video voorgesteld waarbij ze een gast, gespeeld door juryvoorzitter Paul Udo, moesten in- en uitchecken. Het tweede gedeelte was een vragenvuur van de jury op het podium in de wedstrijdhal van de Horecava.

Reageer op dit artikel