nieuws

Swissôtel Amsterdam viert 25-jarig jubileum

Hotel

Het Swissôtel aan het Damrak in Amsterdam heeft het 25-jarig bestaan van het hotel op die locatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op de Nationale Feestdag van Zwitserland, het land waar de keten vandaan komt, werd flink uitgepakt met een openluchtevenement.

Swissôtel Amsterdam viert 25-jarig jubileum

Voor de ingang van het hotel verrezen een partytent en een houten chalet. Vanaf het dank van het hotel werd ene alphenhoornconcet uitgevoerd door twee hoornblazers. Een heuse Zwitserse koe kreeg een tijdelijke graasplek op het Damrak.

Een drietal vrouwelijke hotelmedewerkers had zich voor de gelegenheid in Zwitserse dracht gehesen en deelde flyers uit, waarin werd aangemoedigd fan te worden van Swissôtel Amsterdam op Facebook. Bovendien was er een speciale jubileumprijsvraag uitgeschreven op Facebook, waarbij een gratis overnachting te winnen viel.

‘Swissôtel Amsterdam was een van de eerste hotels die de sociale media omarmde en naar behoeven inzette voor haar marketingdoeleinden. Wij beschouwen onszelf niet als vernieuwers op dit gebied maar zeker wel als early adapters’, aldus general manager Harold Kluit.