Terrasloper scoort € 2.800 euro omzet per week

Terrasloper scoort € 2.800 euro omzet per week

De gemiddelde weekomzet per medewerker van een horecabedrijf op een vol terras is ruim 2.800 euro. De gemiddelde omzet per medewerker per uur bedraagt ruim 61 euro.

Voor cafés geldt dat de gemiddelde weekomzet per medewerker op een vol terras 2.759,43 is. De gemiddelde omzet per medewerker per uur bedraagt 59,07 euro, zo blijkt uit de inschrijfformulieren van ruim zeshonderd horecabedrijven die in de race zijn om een plaatsje te bemachtigen in de Misset Horeca Terras Top-100, de ranglijst met honderd beste terrassen van Nederland.

Hotels laten een gemiddelde weekomzet per medewerkers op een vol terras zien van 3.282,74 euro. De gemiddelde omzet per medewerker per uur is 67,84 euro.

Restaurants behalen in vergelijking met andere sectoren de laagste gemiddelde weekomzet per medewerker op een vol terras, 2.599,95 euro. De gemiddelde omzet per medewerker per uur bedraagt daar 58,39 euro.

Strandtenten tenslotte laten de meeste gemiddelde weekomzet per medewerker op een vol terras zien, 3.992,04. De gemiddelde omzet per medewerker per uur is 75,36 euro.

Meer Terras Top 100-nieuws: