Terrasloper scoort € 2.800 euro omzet per week

Terrasloper scoort € 2.800 euro omzet per week

De gemiddelde weekomzet per medewerker van een horecabedrijf op een vol terras is ruim 2.800 euro. De gemiddelde omzet per medewerker per uur bedraagt ...

Voor cafés geldt dat de gemiddelde weekomzet per medewerker op een vol terras 2.759,43 is. De gemiddelde omzet per medewerker per uur bedraagt 59,07 euro, zo blijkt uit de inschrijfformulieren van ruim zeshonderd horecabedrijven die in de race zijn om een plaatsje te bemachtigen in de Misset Horeca Terras Top-100, de ranglijst met honderd beste terrassen van Nederland.

Hotels laten een gemiddelde weekomzet per medewerkers op een vol terras zien van 3.282,74 euro. De gemiddelde omzet per medewerker per uur is 67,84 euro.

Restaurants behalen in vergelijking met andere sectoren de laagste gemiddelde weekomzet per medewerker op een vol terras, 2.599,95 euro. De gemiddelde omzet per medewerker per uur bedraagt daar 58,39 euro.

Strandtenten tenslotte laten de meeste gemiddelde weekomzet per medewerker op een vol terras zien, 3.992,04. De gemiddelde omzet per medewerker per uur is 75,36 euro.

Meer Terras Top 100-nieuws:

De beste voorbereiding op het terrasseizoen

Van maart t/m juni gaan mystery guests en vakjuryleden – ervaren horecaondernemers en oud-winnaars – op pad om honderden terrassen te bezoeken.Ze letten op alles wat telt voor je gasten: hoe word je welkom geheten, is het terras netjes, hoe goed kent het team de kaart? Na afloop krijg je een helder rapport met scores en tips waar je echt wat aan hebt. En natuurlijk maken we de 100 beste terrassen bekend tijdens een knallende uitreiking!
Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.