nieuws

Townhouse Maastricht sponsort Soepbus

Hotel

Townhouse Designhotel Maastricht, de laatste winnaar van de Dutch Hotel Award, is sponsor geworden van de Soepbus, een initiatief waarbij dak- en thuislozen worden voorzien van soep, brood en koffie.

Townhouse Maastricht sponsort Soepbus

Vanaf maandag kunnen niet alleen gasten van Townhouse maar ook dak- en thuislozen genieten van de soep, waar het hotel zo bekend om staat. De Soepbus is een project onder leiding van het Leger des Heils.

Vanaf 29 november rijdt de soepbus elke dinsdag vanaf 19.00 uur in Maastricht rond om soep, brood en koffie uit te delen aan dak- en thuislozen. De soep komt van horecagroothandel Deli XL. Vanuit Townhouse Designhotel Maastricht worden de thermoskannen met koffie en aanverwanten voor de soep geleverd.

Zowel het Leger des Heils als Townhouse hebben iets met soep. Townhouse staat erom bekend gasten bij binnenkomst te trakteren op een kop soep. Townhouse kwam eerder dit jaar in het nieuws toen het de jaarlijkse wedstrijd Dutch Hotel Award won.

Reageer op dit artikel