nieuws

Voordelig met trein naar Horecava

Hotel

Treinreizigers die in januari naar de Horecava afreizen, kunnen voor slechts €7,50 een retourtje kopen. Om fileleed aan te pakken komt de Horecava met deze aanbieding. Een tweede reisprimeur is het filetnetwerken.

Voordelig met trein naar Horecava

Voor een bedrag van 7,50 euro reizen Horecava-bezoekers met een NS-dagretour tweede klas vanaf elk NS-station in Nederland met de trein naar Amsterdam RAI. Met dit treinretour wil de Horecava allereerst een sympathiek gebaar maken in deze economisch roerige tijden. Het bespaart voor de beursbezoekers buiten de randstad een aanzienlijk bedrag in reiskosten.

Bovendien staat duurzaamheid bij de organisatie hoog op de agenda. Zo wil Amsterdam RAI het gebruik van het openbaar vervoer stimuleren.

Bij bestelling van het NS-kaartje ontvangt de bezoeker een link, waarmee het treinkaartje in de vorm van een e-ticket kan worden gedownload en uitgeprint. Om dit zo flexibel mogelijk te maken, kan dit zelfs tot vlak voor vertrek.

Voor wie toch met de auto komt is er het filenetwerken naar de Horecava. Filenetwerken.nl is de online community waar vragers en aanbieders van autoritten elkaar vinden op basis van route, functie, reisdoel en persoonlijk profiel.

Je zoekt er vooraf een reisgenoot uit, waarmee je per auto naar de Horecava reist. Filetnetwerken.nl heeft daarvoor een eigen digitale netwerkruimte voor de beursbezoekers gemaakt. Zij kunnen gratis aan dit initiatief deelnemen.

Reageer op dit artikel