nieuws

Rem Bastiaens opvolger Bovsovers bij Des Indes

Hotel

Rem Bastiaens volgt Pierre-Henri Bovsovers op als hotelmanager van hotel Des Indes in Den Haag. Bastiaens start in januari en komt over van het Sheraton Skyline Hotel in Londen, waar hij sinds september vorig jaar acief is als director of sales.

Rem Bastiaens opvolger Bovsovers bij Des Indes

De 34-jarige Rem Bastiaens begint in januari als nieuwe hotelmanager van het prestigieuze vijfsterrenhotel Des Indes in Den Haag, het ‘Luxury Collection Hotel’ van Starwoord Hotels & Resorts. Hij volgt Pierre-Henri Bovsovers op, die eind dit jaar naar Zwitserland vertrekt om de opening van het W Verbrier – het eerste skiresorts van W Hotels – voor te bereiden.

Bastiaens is sinds september 2011 director of sales van het Sheraton Skyline hotel in Londen. Hij startte in 2004 als accountmanager bij het Le Meridien Sales Centre in Londen en promoveerde twee jaar later tot account director and transient segment lead voor de Starwoord Hotels in Parijs. In 2008 keerde hij terug naar de Engelse hoofdstad.

‘Hotel Des Indes heeft een fantastische reputatie voor kwaliteit’, aldus Bastiaens over zijn overstap. ‘Gastvrijheid die uniek is in Nederland en ver daarbuiten.’