nieuws

Boekingstechniek Bed & Breakfast professionaliseert verder

Hotel

Bed & Breakfast-accommodaties in Nederland krijgen de beschikking over professionele boekingsmodules naar voorbeeld uit de hotelindustrie.

Boekingstechniek Bed & Breakfast professionaliseert verder

Het gaat om het product BBooker, in de markt gezet door East Village Concept. ‘Wij merken dat er veel vraag is vanuit de b&b-branche voor onze diensten die wij normaliter aan hotels bieden’, aldus Thomas Dieben namens de initiatiefnemers.

De BBooker is een reserveringssysteem waarbij beschikbaarheid en prijs direct wordt getoond en waarbij gasten direct kunnen boeken. Daarmee wordt de boekingstechniek in bed & breakfast-accommodaties steeds professioneler en neemt het onderscheid tussen een hotel en bed & breakfast af.

Reageer op dit artikel