nieuws

AF&BM start zoektocht naar F&B professional of the Year 2014

Hotel

Deze week trapt AF&BM (Assocation of Food & Beverage Management) de jaarlijkse zoektocht naar de F&B professional of the Year af. De winnaar wordt op 31 januari bekendgemaakt op het jaargala.

AF&BM start zoektocht naar F&B professional of the Year 2014

Ook dit jaar zoekt AF&BM weer naar de beste en meest gepassioneerde f&b-eindverantwoordelijke in Nederland. De club van f&b-managers roept op om kandidaten aan te melden per e-mail.

Op 3 december worden de tien genomineerden bekendgemaakt tijdens het evenement Breakfastclub van AF&BM. Vanaf dat moment kan er online gestemd worden, waarna tijdens het jaargala op 31 januari in Librije’s Hotel de winnaar en opvolger van Iris den Dekker bekend wordt gemaakt.

De prijs wordt voor het vierde jaar uitgereikt. De eerste winnaar in 2011 was de huidige voorzitter van de AF&BM en hotel manager van Park Hotel Suzanne de Zwaan (toen f&b-manager Hotel Papendal). In 2012 won Reint van Rooij, f&b-manager Novotel Amsterdam. Begin dit jaar won Iris den Dekker, toen f&b-manager Hilton Royal Parc Soestduinen en nu rooms division manager Hilton Rotterdam.

Reageer op dit artikel