nieuws

Booking.com boekingskanaal van toerismesite New York

Hotel

Booking.com wordt het exclusieve boekingskanaal van de officiële toerismebureau van New York (NYC & Company), www.nycgo.com. NYC & Company zegt te willen profiteren van de kracht van Booking.com.

Booking.com boekingskanaal van toerismesite New York

Topman George Fertitta van NYC & Company zegt blij te zijn met de samenwerking met Booking.com. Volgens hem is Booking.com een prima partner in de verdere groei van New York als toeristische bestemming.

Eind dit jaar telt New York 98.000 hotelkamers. In 2016 is dit aantal naar verwachting opgelopen tot 110.000. Per jaar worden er 17 miljoen hotelovernachtingen geboekt in New York. De populairste Amerikaanse stad ontvangt jaarlijks ruim 50 miljoen gasten, samen goed voor een omzet van $55,3 miljard.

Reageer op dit artikel