nieuws

‘Tio beste hotelschool van Nederland

Hotel

De opleiding Hotel- en Eventmanagement van Tio is de beste hotelopleiding van Nederland, althans volgens de Keuzegids Hoger Onderwijs die recent is verschenen.

‘Tio beste hotelschool van Nederland

Met drie vestigingen aan kop voert Tio de ranglijst van hotelscholen aan. De Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 geeft de opleiding op de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht bovendien het predicaat ‘topopleiding’ mee.

Tio Hengelo staat met 100 punten op plek één. Tio Amsterdam met 94 punten op plek twee en Tio Utrecht met 90 punten op plek drie. Tio Eindhoven scoort met 82 punten bovengemiddeld goed. Tio Rotterdam scoort met 74 punten goed.

De opleiding scoort uitmuntend op de onderdelen inhoud, docenten, vaardigheden, voorbereiding loopbaan en communicatie en goed op het onderdeel expertoordeel.

Reageer op dit artikel