nieuws

Fletcher Hotels koopt failliete Shoreclub Huizen

Hotel

Fletcher Hotels heeft de failliete Shoreclub in Huizen overgenomen. Het luxe concept maakt plaats voor een laagdrempelige formule ‘Kleine café aan de haven’, zo maakt Fletcher Hotels op 30 oktober bekend in een persbericht.

Fletcher Hotels koopt failliete Shoreclub Huizen

Het overgenomen horecabedrijf ligt naast het Fletcher Hotel in het nautisch kwartier in Huizen. De voorheen luxe club waar 100 ondernemers eigenaar van waren, maakt plaats voor een laagdrempelig formule: ‘kleine café aan de haven.’

Koperen toog

Chris Luken (oprichter van Fletcher Hotels) zegt daarover: ‘Wie luistert naar de tekst van het liedje van Vader Abraham weet ook direct het concept van het nieuwe café. Geen moderne poespas, geen dure prijzen, geen glitter en glamour maar gewoon een eerlijk café waar een biertje zeker niet duur is en iedereen welkom is.’ Hij belooft dat er ‘geen ledsnufjes’ maar een koperen toog met een kleedje op tafel komt en geen sushi maar een bitterbal.
De eerste verdieping van ‘het kleine café aan de haven’ wordt omgebouwd tot grote ‘Captains table’ met private dinings, borrels en zakelijke meetings.

Boven budget

Fletcher Hotels is een Nederlandse keten met 60 hotels in eigendom. Het bedrijf staat in de top 100 van grootste horecabedrijven van Misset Horeca. De vestiging in Huizen is volgens de Fletcher Groep populair bij zakelijke en leisureboekers. ‘Het hotel draait vanaf dag één dan ook boven budget, een extra reden om verder uit te breiden.’ De hotelketen heef verder J restaurant en RIVA wijnlounge in het nautisch kwartier in handen. ‘Het kleine café aan de haven’, krijgt een eigen identiteit, apart van het hotel.

Reageer op dit artikel