nieuws

Nieuwe f&b-director De L’Europe Amsterdam

Hotel

Hotel De L’Europe in Amsterdam heeft Remmert Jepkes aangesteld als nieuwe director of food & beverage. De 38-jarige Nederlander komt over van het Portugese vijfsterrenresort VILA VITA Parc, waar hij de afgelopen jaren in dezelfde functie actief was.

Nieuwe f&b-director De L’Europe Amsterdam

Remmert Jepkes is na zeventien jaar terug in zijn geboorteland. In september is hij bij het Amsterdamse vijfsterrenhotel De L’Europe begonnen als director of food & beverage. De afgelopen jaren werkte hij bij een luxe vijfsterrenresort in de Algarve.

Internationale hotellerie

De Nederlander is inmiddels 21 jaar actief in de hotellerie en gastronomie en bracht het grootste deel daarvan door in het buitenland.

Hij werkte onder andere in de Verenigde Staten, Zwitserland, Schotland en Portugal. Nu keert hij terug voor een baan bij De L’Europe.

Tom Krooswijk

‘Een terugkeer naar mijn geboorteland was al de ambitie’, aldus Jepkes over zijn terugkeer en de aanstelling door hoteldirecteur Tom Krooswijk. ‘Door deze kans is het echter wat sneller gegaan dan verwacht.’

VILA VITA Parc

Misset Horeca was eerder dit jaar te gast in VILA VITA Parc. Tweesterrenchef Jacob-Jan Boerma van De Leest was er op uitnodiging van Jepkes tijdens het vierdaagse culinaire evenement Fine Wine & Food Fair.

Bord’Eau

Het restaurant van het hotel, Bord’Eau, werd vorig jaar november bekroond met een Michelinster. Executive chef Richard van Oostenbrugge werd maandag 28 oktober door GaultMillau benoemd tot Chef van het Jaar 2014.

Reageer op dit artikel