nieuws

Nieuwe directeur Hotel Winselerhof

Hotel

Hotel Winselerhof in het Limburgse Landgraaf heeft een nieuwe directeur. Joost van der Minne heeft voortaan de leiding over het hotel dat onderdeel is van Camille Oostwegel Chateau hotels & restaurants.

Nieuwe directeur Hotel Winselerhof

De nieuwe directeur en gastheer van Winselerhof, Joost van der Minne, volgt Bastiaan Klomp op die in april de overstap maakte naar het Kruisherenhotel in Maastricht. Hij is daar tevens directeur/gastheer.

Van der Minne werkt sinds november 2010 als roomsdivision manager en aansluitend als manager operations van bij het Kruisherenhotel Maastricht, ook onderdeel van de Camille Oostwegel-groep. Eerder werkte Van der Minne voor hotel Elzenduin.

Vacature in Maastricht

De vacature die Van der Minne in Maastricht achterlaat gaat eerst intern, zoals de Talent Factory van Camille Oostwegel (het interne opleidings- en ontwikkelingsprogramma voor medewerkers) werkt. ‘Eerst krijgen onze interne kandidaten de kans voor de ontstane vacature manager operations bij het Kruisherenhotel Maastricht. Eventueel later zal de vacature voor externe kandidaten beschikbaar komen,’ aldus de hotelgroep.

Reageer op dit artikel