nieuws

Top Amsterdamse horeca gaat samenwerken

Hotel

De top van de Amsterdamse horeca gaat samenwerken onder het nieuwe label LXRY City 2015. Het gaat om onder meer het Andaz hotel. Conservatorium Hotel, restaurants als Momo, tweesterrenrestaurant Bord’eau, Lute in Amstelveen en Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel.

Top Amsterdamse horeca gaat samenwerken

‘LXRY City bindt niet alleen een industrie maar een lifestyle,’ zeggen de oprichters in een persverklaring. ‘Het label geeft mensen een handvat in de wereld van top hospitality. Door het kaf van het koren te scheiden wil LXRY City Amsterdam als Europese luxe stad op de kaart zetten’ aldus Bojana van Conciërge Amsterdam (jurylid LXRY City 2015). De ‘selected members’ die genomineerd zijn door een jury van hospitality experts vormen samen het nieuwe ‘upper-Amsterdam’.

De vijf waarden waarop leden geselecteerd worden zijn: innovatie, design, passie, gastvrijheid en service. Alle locaties zijn voor de gast te herkennen aan een messing nominatie plakkaat. Het label LXRY is van de LXRY Foundation, een platform van waaruit zowel collectief als individueel de luxe-industrie wordt gepromoot.

De selected members:
Andaz Amsterdam Prinsengracht

Bluespoon Restaurant
Bord’Eau
Canal House
Conservatorium hotel
Freddy’s Bar
Hoofdstad Brasserie
Hotel de L’Europe
IZAKAYA Asian Kitchen & Bar
Jamie van Heije (Ouderkerk aan de Amstel)
LUTE Restaurant (Amstelveen)
MOMO Restaurant, Bar & Lounge

Taiko
Tunes Bar

Reageer op dit artikel