nieuws

Bungalowgigant gaat ook woonboten verhuren

Hotel

Bungalowgigant Center Parcs gaat voortaan ook woonboten verhuren in Zeewolde. De vijf nieuwe woonboten liggen in de oude jachthaven Marina De Eemhof, aan het Eemmeer.

Bungalowgigant gaat ook woonboten verhuren

De woonboten hebben elk twee verdiepingen en liggen vrij in de jachthaven. De boten zijn 120 vierkante meter en geschikt voor zes personen. Ook heeft elke boot een privé-terras met eethoek. ligstoelen en een bbq. Er is mogelijk voor het aanleggen van een eigen boot(je). De boten zijn gemaakt door ABC Arkenbouw te Urk.

‘Center Parcs streeft voortdurend naar vernieuwingen om onze gasten een unieke vakantie ervaring aan te bieden’, zegt Mike Bosman, General Manager van Center Parcs De Eemhof.

In aanwezigheid van Mark Giethoorn (Operations Director CP NL), Lars van Pelt (Development Director CP NL) en Willem Zijl (Director Jachthaven Marina) nam Mike Bosman de vijf nieuwe VIP woonboten van Center Parcs Marina De Eemhof in gebruik op 23 september 2015.

De Eemhof was vorig jaar locatie voor een bijzonder muziekfestival. Festivalgangers sliepen niet in tentjes maar comfortabel in de accommodaties van Center Parcs. 

Reageer op dit artikel