Dit zijn de genomineerden voor F&B Professional of the Year 2016

Dit zijn de genomineerden voor F&B Professional of the Year 2016
Cynthia van Dijke

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) zoekt elk jaar naar de F&B Professional of the Year. Voor het eerst is dit jaar ook een duo genomineerd, de winnaar wordt eind januari op het jaargala van de netwerkvereniging bekendgemaakt.

De AF&BM maakt nu de zes genomineerden bekend, op de Horecava maakt voorzitter René Giel bekend welke drie finalisten zich mogen presenteren aan de jury.

Wie die jury is, houdt Giel nog even voor zich, wel laat hij weten dat die jury bij de drie finalisten let op ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare successen én liefde voor het F&B-vak.

Tijdens het jaargala van de AF&BM op 29 januari bij Hotel Pullman Eindhoven Cocagne wordt bekend wie zich F&B Professional of the Year 2016 mag noemen en daarmee Bobby van Galen van het Haagse rijdende tramrestaurant Hoftrammm opvolgt.

De genomineerden dit jaar zijn (van links naar rechts op de foto):

  • Bram Brekelmans van Gustafson, Amsterdam
  • Richard Duizendstra van Brasserie Flo, Maastricht
  • Tim Schimmelvan Grand Hotel de Draak, Bergen op Zoom
  • Eric Andersen van NHTV, Breda
  • Jasper Kool & Sam Holtus van Tosti van Josti, Den Haag
  • Andri Jansen van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Heelsum

Opvallend is dat er voor het eerst in de geschiedenis een ondernemers-duo is genomineerd voor deze titel.