nieuws

NH Hotel Group introduceert NH Collection in Duitsland

Hotel 147

NH Hotel Group heeft haar upper-upscale merk NH Collection officieel gelanceerd in Duitsland. In het bijzijn van de Spaanse Ambassadeur in Duitsland, Juan Pablo García-Berdoy, zijn NH Collection Berlin Friedrichstrasse, NH Collection Frankfurt City, NH Collection Hamburg City en NH Collection Dresden Altmarkt geïnaugureerd als NH Collection hotels.

NH Hotel Group introduceert NH Collection in Duitsland

De lancering van NH Collection in Duitsland is een belangrijke mijlpaal binnen de uitbreidingsplannen van NH Hotel Group, volgens ceo Federico González Tejera. ‘Deze lancering brengt ons een stap dichter bij onze visie: dat iemand zich altijd zal afvragen of er een NH hotel op zijn plaats van bestemming is.’

Kenmerken upper-upscale

NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group en omvat vier- en vijfsterrenhotels die gevestigd zijn in historische en iconische gebouwen op strategische locaties. De hotels worden gekenmerkt door de combinatie van high-end gastronomie, technologische innovatie en design. NH Collection Berlin Friedrichstrasse en NH Collection Frankfurt City zijn net als negentien andere NH Collection hotels in Europa en Latijns-Amerika ook onderdeel van het portfolio van Preferred Hotels & Resorts

Reageer op dit artikel