nieuws

Fletcher Veerse Meer opent 14 oktober als 81e Fletcher Hotel

Hotel 2197

Fletcher Hotels opent zaterdag 14 oktober het 81e hotel van de groep, in Arnemuiden. De bouw van Fletcher Het Veerse Meer is gestart in het voorjaar van 2016 en is nu helemaal klaar om haar eerste gasten te ontvangen.

Fletcher Veerse Meer opent 14 oktober als 81e Fletcher Hotel

Het splinternieuwe 4-sterren hotel Fletcher Het Veerse Meer beschikt over 51 moderne hotelkamers die verdeeld zijn over drie bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich het restaurant, een bar en een multifunctionele vergaderzaal.

Restaurant Marina Lounge is ook vanaf 14 oktober geopend, om lokale bewoners kennis te laten maken met de culinaire creaties van de chef-kok in het shared dining-concept.

Fletcher Het Veerse Meer

Precies een jaar geleden werd gestart met de bouw van het hotel. Fletcher Het Veerse Meer beschikt over een fitnessruimte, twee royale terrassen met uitzicht over het Veerse Meer, een buitenbar en een eigen aanlegsteiger met bootverhuur. Het hotel is tevens een officiële trouwlocatie.

>>Leestip: interview met ceo Rob Hermans dat in november 2016 verscheen in Misset Horeca

Richard de Jong is de hotelmanager van Fletcher Het Veerse Meer en zal op zaterdag 4 november de officiële opening verrichten in bijzijn van ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen. Hier zal ook de burgemeester van Arnemuiden bij aanwezig zijn.

Fletcher Hotels is een Nederlandse hotelketen met 81 3- en 4-sterren hotels. Het hotelbedrijf is al zeven jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn ruim 3000 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met in 2016 een omzet van 145 miljoen euro op plek 12 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel