nieuws

Ibis Budget Hotel open bij Rotterdam – The Hague Airport

Hotel 1227

Op dinsdag 7 november opent het Ibis budget hotel Rotterdam –The Hague Airport haar deuren voor de eerste gasten. Het hotel heeft 121 kamers en is het vierde Ibis Budget hotel van Nederland. Eind vorig jaar opende Ibis Budget Amsterdam City South.

Ibis Budget Hotel open bij Rotterdam – The Hague Airport

Ibis Budget speelt in op de groeiende vraag naar eigentijdse ‘value for money’ hotelaccommodaties. Het nieuwe hotel ligt op 200 meter lopen van de aankomst- en vertrekhal van de Rotterdamse luchthaven. Het hotel is daarmee een ideale overnachtingsplek voor vertrekkende en aankomende reizigers.

Ibis Budget

Het Ibis Budget Rotterdam – The Hague Airport is het tweede hotel in Nederland dat is ingericht volgens het laatste kamerconcept van het merk. De kamers, geschikt voor 1,2 of 3 personen, zijn voorzien van goede bedden, een trendy en stijlvol interieur, een LCD TV en een eigen badkamer met toilet. Dit allemaal onder de pay-off; ‘Stay in a good bed and stick to your budget.’

Ibis Budget

Ibis Budget Amsterdam

Voor de complete hotel ervaring kunnen gasten gebruik maken van een all-you-can-eat ontbijtbuffet, gratis WiFi in het gehele hotel en een take-away corner. Er is fietsenverhuur en parkeergelegenheid beschikbaar tegen betaling en iedere 20 minuten vertrekt er een bus of metro naar het centrum van Rotterdam of Den Haag.  Het hotel speelt dan ook in op de behoefte van de slimme reiziger met Rotterdam of Den Haag als bestemming.

Denys Sappey (COO HotelServices AccorHotels Benelux) zegt: ‘Met de komst van een Ibis Budget Hotel op Rotterdam – The Hague Airport wordt het Ibis Budget netwerk uitgebreid naar 18 hotels in de Benelux. Daarnaast sluit de uitbreiding naadloos aan op de toenemende vraag naar budget accommodatie alsook de groei van Nederland als reisbestemming.’

>> Ibis breidt verder uit met nieuwe hotels

Ibis Budget Amsterdam City South

Het Ibis Budget Amsterdam City South heeft maar liefst 314 kamers en bevindt zich op een centrale locatie voor bezoekers aan Amsterdam, net aan de rand van Amstelveen. Bovendien is dit hotel, op slechts vijf minuten van de Zuidas en tien minuten van het Rai Exhibition Center, ook voor zakelijke reizigers een goede uitvalsbasis. General Manager in dit Amsterdamse hotel is Rutger Blom.

De internationale groei van ibis budget blijft voortzetten, eind juni 2017 had het merk 572 hotels in 17 landen.

Reageer op dit artikel