nieuws

Renovatie Bastion Hotel Almere afgerond

Hotel 1200

Hotelketen Bastion Hotels bouwt niet alleen nieuwe hotels, het verbouwt en renoveert gefaseerd bestaande hotels. Het renoveren van comfort en deluxe hotelkamers in bestaande hotels is hier een onderdeel van. Zes weken geleden was het de beurt aan Bastion Hotel Almere.

Renovatie Bastion Hotel Almere afgerond

De gerenoveerde kamers van de Bastion Hotels worden voorzien van een nieuwe badkamer, nieuwe vloeren, stoelen, bedden, TV meubel, schilderwerk en sfeervolle achterwand. De moderne uitstraling en extra comfort zorgen ervoor dat de kamers aansluiten bij de hedendaagse behoeften van gasten.

Totale upgrade Bastion Hotels

Bastion HotelsManager Technische dienst Ricardo Reijchard: ‘De huidige kamers verkeren nog in goede staat. De upgrade van de hotelkamers zal echter extra comfort en service met zich meebrengen voor onze gasten. Daarnaast krijgen de nieuwe kamers een luxere uitstraling. De verbouwing wordt gefaseerd uitgevoerd om de gasten zo min mogelijk van last te zijn.’

Tijdens de renovatie kregen in totaal 60 kamers een upgrade en nieuwe look. In 2018 staat er een nieuwe ontwikkeling bij Bastion Hotel Almere voor de deur. Om aan de groeiende vraag te voldoen worden de vergaderruimtes verbouwd tot 17 deluxe kamers. Zo kan het hotel in de toekomst nog meer gasten verwelkomen. Voor meer informatie over het Bastion Hotel Almere, bekijk

Reageer op dit artikel