nieuws

Jorn Heikens op Future Hotello verkozen tot Talent of the Year

Hotel 1179

Jorn Heikens, student aan Stenden Hotel Management School, is tijdens de Future Hotello op de RAI, verkozen tot Talent of the Year 2018. De award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Young Talent die onderscheidend heeft gepresteerd tijdens of kort na zijn studie.

Jorn Heikens op Future Hotello verkozen tot Talent of the Year

Jorn Heikens werd maar liefst tweemaal genomineerd voor de Future Hotello Talent of the Year. Docenten van Hotelschool Leeuwarden beschrijven Jorn als ‘Mister Hospitality’ en een rolmodel voor andere studenten. ‘Hij zet zich in voor zijn studie, voor andere studenten en is een helpende hand tijdens open dagen. Bovendien organiseert hij zijn eigen evenementen, waaronder het Cultureel Muziek Festival en gaat hij komend jaar zijn horizon verrijken met twee projecten in het buitenland.’

Verkiezing Future Hotello

De Talent of the Year Award is een verkiezing voor jonge talenten die studeren aan een van de Nederlandse Hoge Hotelscholen, of deze studie maximaal twee jaar geleden hebben afgerond. Deze young professional wordt al erkend als een echte Hotello met de bijbehorende kernwaarden: gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief en ambitieus. Tevens heeft de young professional bewonderenswaardig werk afgeleverd in 2017, of iets bijzonders in de praktijk gebracht.

Lees ook: Sam Holtus Hotello of the Year 2018

Online campagne

Dit jaar werd door de selectiecommissie het aantal van 45 genomineerden teruggebracht tot een TOP 10. De met zorg geselecteerde jury heeft na intensief overleg de drie finalisten gekozen. De drie finalisten hebben online campagne gevoerd en meer dan 1800 stemmen binnengehaald. Jorn (HHL’19) heeft overtuigend gewonnen en versloeg Michael W. Kerr (HHL’19) en Robin van der Zwaard (TIO’17) met de online campagne, die voor 35% meetelde en de vakjury stemmen, die voor 65% meetelden.

 

Reageer op dit artikel