nieuws

Schilo van Coevorden komt met Valentijnsactie in een gelukskoekje

Hotel 1224

Chef Schilo van Coevorden heeft een unieke Valentijnsactie voor restaurant Taiko bedacht. Als afsluiting van een zevengangen diner krijgt iedere gast een fortune cookie. Wie in zijn of haar gelukskoekje de tekst ’Happy Valentine’s day – Your Room Is Confirmed’ vindt, krijgt een overnachting voor twee in het Conservatorium hotel aangeboden.

Schilo van Coevorden komt met Valentijnsactie in een gelukskoekje

Hierdoor kan de koude tocht naar huis worden overgeslagen en kan deze Valentijn de avond op romantische wijze in een van de hotelkamers worden afgesloten.

Over Taiko restaurant

Mooie smaken en texturen uit verre oosten, zo wordt chef Schilo van Coevorden’s Taiko restaurant in het Conservatorium hotel omschreven. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal.

Over Schilo van Coevorden

In Amsterdam, om de hoek van het hotel, liggen zijn roots. In Azië ligt zijn hart. Opwindende smaken en texturen uit het Verre Oosten vinden in Taiko en Tunes Bar een ijzersterke fundering in zijn klassiek Franse training. Gefocust als een onderzoeker en opzwepend als een dirigent zet Schilo van Coevorden de toon waarop zijn toegewijde team de gasten een onvergetelijke avond bezorgt.

>>Schilo van Coevorden naar Conservatorium Hotel

 

Reageer op dit artikel