nieuws

SkyLounge Amsterdam ‘Europese Hotelbar van het jaar’

Hotel 5873

SkyLounge Amsterdam, gevestigd op de 11e etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, is bekroond met de titel ‘Europese Hotelbar van het jaar’ tijdens de European Hotel Awards in Strasbourg.

SkyLounge Amsterdam ‘Europese Hotelbar van het jaar’

Dit jaar werden de European Hotel Awards by Références uitgereikt tijdens de EGAST-exhibition in Strasbourg. Het Franse magazine Références Hôteliers-Restaurateurs International publiceert binnenkort de European Hotel Awards.

Europese Hotelbar van het jaar

De Amsterdamse hotelbar SkyLounge Amsterdam mocht de titel ‘Europese Hotelbar van het jaar’ in ontvangst nemen. De award werd tijdens een feestelijke ceremonie uitgereikt aan General Manager Caroline Receveur en SkyLounge Amsterdam Manager Lisa Bakker.

Meerdere prijzen

Skylounge won in 2016 ook de publieksprijs de Best Hotel Bar Award verkiezing. Met 2232 stemmen was Skylounge de populairste bar onder gasten. Skylounge was een van de 16 genomineerden voor de Best Hotel Bar Award, die werd gewonnen door Lotti’s Bar in The Hoxton.

De Red & Grey Best Hotel Bar Award, waarin wordt gezocht naar de beste Amsterdamse hotelbar, wordt sinds 2012 georganiseerd. In 2013 won SkyLounge de titel Best Hotel Bar Award.

Reageer op dit artikel