nieuws

The Airbnb Story: het verhaal over hotel disrupter Airbnb

Hotel 1497

Half mei verschijnt de vertaling van The Airbnb Story. Journaliste Leigh Gallagher schreef het eerste volledige boek over het opmerkelijke verhaal van Airbnb, cultureel fenomeen, hotel disrupter, vijand van regelgevers.

The Airbnb Story: het verhaal over hotel disrupter Airbnb

Twee studenten verstoren de hotelbranche en maken een fortuin – en vijanden. De grote lijnen van de The Airbnb Story zijn bekend: in oktober 2007 besloten twee werkloze jongens, die net afgestudeerd waren van de kunstacademie om voor de lol luchtbedden te verhuren tijdens een grote designconferentie in de stad. Het was zo druk in de stad dat er geen hotelkamer meer te krijgen was. Het was het begin van een imperium.

Sneak preview The Airbnb Story

De Airbnb Story onthult waarom Airbnb is geworden wat het nu is en waar het bedrijf naartoe gaat. En het is de eerste diepgaande profielschets van Brain Chesky, de nieuwsgierige CEO en medeoprichter. Lees hier alvast deze exclusieve preview van het boek van Leigh Gallagher of bestel hem online.

 Leestip: AirBnB wordt steeds meer hotelorganisatie

Reageer op dit artikel