nieuws

Drie kanshebbers in strijd om gm-schap Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Hotel 846

Romy Duivenvoorden (HMSM’ 19), Justus van Dam (HTH ‘19) en Maartje Verbruggen (HMSM ‘19) zijn de drie finalisten van de allereerste editie van The NXT GM Challenge. De winnaar van deze bijzondere wedstrijd mag daadwerkelijk general manager worden van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Drie kanshebbers in strijd om gm-schap Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Na een ‘Challenge Day’ is duidelijk wie er verder gaat in de strijd om General Manager te worden van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Er zijn nog drie kandidaten over: Romy Duivenvoorden (HMSM’ 19), Justus van Dam (HTH ‘19) en Maartje Verbruggen (HMSM ‘19). Zij scoorden het beste in de twee opdrachten tijdens de Challenge Day. Ze werden getoetst op finance, inzicht, creativiteit en ondernemerschap.

Beide opdrachten werden in het ochtendprogramma voorbereid, waarin in een afvalrace de deelnemers één voor één voor een kundige vakjury onder leiding van Michael Spetter (Management, Louvre Hotels) een pitch en Q&A ondergingen.

Zeven kandidaten
Leon Hegeman (SHMS ‘18)
Délano Prins (TIO ‘19)
Sjors Twigt (SHMS ‘19)
Carolien Manneke (Notenboom ‘17)
Maartje Verbruggen (HMSM ‘19)
Romy Duivenvoorden (SHMS ‘19)
Justus van Dam (HTH ‘19)

The NXT GM Challenge

De dag was spannend voor zowel de deelnemers als Postillion Hotels; de organisatie die daadwerkelijk een baan ‘weggeeft’ als general manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Tom Schilderman (huidige GM Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer), heeft de deelnemers de hele dag ondersteund en te woord gestaan. Postillion Hotels had echter géén invloed op de uiteindelijke uitslag.

Een onafhankelijke vakjury bestaande uit Michael Spetter (juryvoorzitter & Management, Louvre Hotels) Kim van Velzen (Strateeg, KIMspiration), Anouk Dekkers (Community Manager, Dance4Life) en Sebastiaan Schaafsma (General Manager, Max Brown Hotel Canal District) beoordeelde de studenten vanuit hun eigen expertise en op de criteria van de Challenge Day.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

De drie finalisten Maartje, Romy en Justus gaan een dag meelopen bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Van deze ervaring nemen ze een vlogje op van 1 minuut. Hierin delen ze hun ervaringen en laten ze zien wie ze zijn.

Hotello top

Hotello top

Finale op Horecava 2019

Het publiek mag stemmen op de finalisten via de website van HotelloTOP. Vervolgens wordt de final pitch van hun ervaringen gegeven op het podium van Future Hotello op woensdag 9 januari 2019, en wordt tijdens het HotelloTOP Year Event Congres, diezelfde middag ‘The NXT GM’ bekend gemaakt.

De winnaar wordt per 1 september 2019 general manager van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Initiatiefnemers van de challenge

The NXT GM Challenge is een geheel nieuwe samenwerking tussen Postillion Hotels & HotelloTOP met als doel het gat tussen jonge talenten/afgestudeerde Hotello’s en de arbeidsmarkt te verkleinen op een net even iets andere wijze. Hieruit is The NXT GM Challenge ontstaan.

Reageer op dit artikel