nieuws

Ludieke bedrijfsfilm over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Hotel 763

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent heeft een ludieke bedrijfsfilm laten maken. Geen standaard rondleiding in het hotel, maar de hoofdpersoon is Kevin, een ‘buitenmens’ die afwijkt van het filmscript…

Ludieke bedrijfsfilm over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Kevin – met grote rugzak op – gaat helemaal niet kamperen, maar hij stapt het hotel binnen en gaat overnachten bij Van der Valk.  Hij ontdekt op grappige wijze de bar, het bed en het bad. Plus de vergaderzalen.

 

 

‘We wilden een bedrijfsfilm met inhoud, maar geen saaie opsomming van faciliteiten. Het is een commercial met verhaallijn én een knipoog,’ aldus het managementteam van het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Marije van der Valk heeft goed nagedacht over de inhoud van de video. ‘Het is uiteraard belangrijk om te laten zien welke faciliteiten we onze gasten bieden, maar dat is slechts de basis. Wat we willen overbrengen in de bedrijfsfilm is dat werkelijk iedereen zich in ons hotel thuis kan voelen. Iedere doelgroep is welkom, van leisure tot zakelijk, van jong tot oud, van lokaal tot internationaal.’

Marije van der Valk vervolgt: ‘We zijn een professionele organisatie waar hard gewerkt wordt, maar waar zeker ook tijd is voor een geintje. Humor is belangrijk, het relativeert en houdt je gemotiveerd. We willen dat ons hotel een positieve en vrolijke plek is en hopen dit nog eens extra duidelijk te maken door de uitvoering van deze video.’


>> Meer van der Valk 

Reageer op dit artikel