nieuws

U Parkhotel Enschede opent deur voor gasten

Hotel 294

Het U Parkhotel in Enschede opent 11 februari 2019 de deuren voor zijn eerste gasten. In het hotel, gelegen op de campus van de Universiteit Twente, zijn gasten welkom om te slapen, eten en/of vergaderen.

U Parkhotel Enschede opent deur voor gasten

Marijke Schmand, General Manager U Parkhotel: ‘Er is de afgelopen jaren heel hard gewerkt om het hotel te realiseren. Het U Parkhotel is een plek waar de wetenschap en het bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten. We zijn trots op het eindresultaat.’

Het hotel beschikt over 72 kamers, verdeeld over 9 verdiepingen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes (comfort, superior, superior view en panorama) die allemaal hun eigen luxeniveau vertegenwoordigen. In het à la carte restaurant kunnen gasten genieten van gerechten veelal op basis van seizoen- en streekgebonden producten.

Green Key

Daarnaast beschikt het hotel over 13 conferentiezalen. 12 zalen in de vergadervleugel op de begane grond en een luxe boardroom op de 9de etage van waaruit gasten een prachtig uitzicht hebben over het Twentse coulisselandschap.
U Parkhotel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door middel van het toepassen van verschillende functionele- en organisatorische elementen wordt zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk ondernomen. Het hotel is gecertificeerd met het gouden Green Key certificaat.

>>> Nieuw pand en nieuwe naam voor conferentiehotel Drienerburght


 

Reageer op dit artikel