Hotel Leaders Network zet serie online kennissessies door

Hotel Leaders Network zet serie online kennissessies door

De webinars die Hotel Leaders Network sinds de coronasluiting maandelijks organiseert, vallen volgens de organisatie in goede aarde. Vrijdag 31 juli wordt alweer de vierde online kennissessie gehouden met topmensen van HRS Group en Hoteliers.com.

Hotel Leaders Network organiseert elk jaar aan het eind van het jaar een netwerkevent voor hotelmanagers, -eigenaren en directieleden van hotelorganisaties. Sinds april vindt nu maandelijks een online kennisevent plaats.

De vierde editie op 31 juli heeft twee topsprekers:

  • Rob Hornman, chief commercial officer (cco) van HRS Group dat vorig jaar goed was voor 47 miljoen corporate overnachtingen wereldwijd. Hij geeft inzichten op corporate travel en hoe je als hotel die corporate boekers binnenhaalt.
  • Patrick Brand, eigenaar en mede-oprichter van Hoteliers.com. Hij gaat in op de mogelijkheden via Google Hotel Ads en op strategiën om het aandeel directe boekingen te verhogen en zo en de grote OTA’s te omzeilen.

Na elke spreker is er de mogelijkheid tot vragen stellen. Bij eerdere edities keken enkele honderden hoteliers mee. Net als de fysieke evenementen van HLN, zijn ook de online kennissessies alleen toegankelijk voor hoteldirecteuren, managers en eigenaren. Vooraf aanmelden is daarom verplicht en kan via de site van HLN. Daar zijn ook de eerdere sessies terug te kijken.

Hotel Leaders Network is een initiatief van Melle Pegman en Jacob de Graaff, ook bekend van de Hotelvrijmibo.