
Nieuw gerecht, nieuwe smaken, nieuw idee. Vanaf oktober laat Dennis Huwaë dat proces proeven in Daalder Atelier, waar hij elke keer zijn nieuwste...
Nieuw gerecht, nieuwe smaken, nieuw idee. Vanaf oktober laat Dennis Huwaë dat proces proeven in Daalder Atelier, waar hij elke keer zijn nieuwste...
Sterrestaurant daalder opent van 15 tot en met 18 september een pop-uprestaurant op de kunstgalerie Haute Photographie op het Museumplein in...
Chefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Dennis Huwaë koken in mei in een exclusief pop-up restaurant in Cothen.
Chefkok en eigenaar Dennis Huwaë verhuisde zijn sterrenrestaurant Daalder naar de oude edelsmedenschool ‘Het Sieraad’ in Amsterdam-West en recent...
Lyan van Furth is voor de derde keer benoemd tot ‘Food Photographer of the Year’ door ‘t internationale fotografieplatform Foodelia. Elk jaar zoekt...
Een collectief van Nederlandse topchefs, in totaal goed voor zes Michelinsterren, verzorgt donderdag 7 oktober een diner voor de Hartstichting. De...
Jonnie Boer is net als vorig jaar de hoogst genoteerde Nederlandse chef in de top 100 van The Best Chef Award. Vier Nederlandse chefs zijn nieuw in...
De jaarlijkse verkiezing van de beste chef ter wereld, The Best Chef Awards, vindt dit jaar plaats in Amsterdam. De organisatie stelt een ranglijst...
Nog geen half jaar nadat chef Dennis Huwaë met Daalder zijn eerste Michelinster ontving, verhuist hij zijn restaurant naar een nieuwe locatie.
Sterchef Dennis Huwaë van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam start een dark kitchen voor het luxe thuisbezorgsegment.