Alles over Jannis Brevet

Jonnie en Thérèse Boer: 'Wij dachten dat Tribeca op 1 zou staan in Lekker 2022'

Jonnie en Thérèse Boer: 'Wij dachten dat Tribeca op 1 zou staan in Lekker 2022'

Jonnie en Thérèse Boer van het driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle staan weer op nummer 1 in de Lekker 2022. In de ranglast hiervoor - die van...

Werner Loens: Keurslijf van Michelin bestaat niet

Werner Loens: Keurslijf van Michelin bestaat niet

Werner Loens, selectiedirecteur van de Michelingidsen in de Benelux, heeft het er moeilijk mee dat chefs die hun ster inleveren, rondbazuinen dat ze...

Jonnie Boer van De Librije

Le Chef: Top 100 beste chefs met zes Nederlandse koks

Jonnie Boer (8), Sergio Herman (46), Jacob Jan Boerma (58), Jannis Brevet (64) en Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Bleu (79) staan in de Top...

Inter Scaldes op nummer 1 in Lekker 2020: 'dit is geweldig'

Inter Scaldes op nummer 1 in Lekker 2020: 'dit is geweldig'

Driesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft een nummer één notering in de Lekker 2020. 'Dit is geweldig', reageert Jannis Brevet, vanaf...

Volle concentratie en tranen van blijdschap in strijd om Bocuse d'Or Nederland

Volle concentratie en tranen van blijdschap in strijd om Bocuse d'Or Nederland

Trillende vingers bij de deelnemers en geconcentreerde gezichten bij de kokende en jurerende koks. De strijd om Bocuse d'Or Nederland werd maandag 23...

Delegatie van NL-chefs in 2018 in Milaan.  (foto Ivo Geskus)

Acht Nederlanders in top 100 Best Chef Awards 2019

In de top 100 Best Chef 2019 staan acht Nederlandse chefs. Jacob Jan Boerma, Soenil Bahadoer, Syrco Bakker, Joris Bijdendijk, Jonnie Boer, Jannis...

Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

De hoofdsommelier van Inter Scaldes, Koen van der Plas, vertrekt na 7 jaar bij het driesterrenrestaurant van Jannis en Claudia Brevet. 'Ik vertrek...

Koen van der Plas (Inter Scaldes) Sommelier van het jaar GaultMillau 2019

Koen van der Plas (Inter Scaldes) Sommelier van het jaar GaultMillau 2019

Koen van der Plas is door GaultMillau op maandag 3 december 2018 verkozen tot Sommelier van het Jaar 2019. Van der Plas is hoofdsommelier bij...

Vier Nederlandse chefs in top-50 Best Chef Awards 2018

Vier Nederlandse chefs in top-50 Best Chef Awards 2018

Liefst vier Nederlandse chefs staan dit jaar genoteerd in de top-50 van de Best Chef Awards 2018. De lijst is maandag 1 oktober onthuld in Milaan. In...

Koen van der Plas van Inter Scaldes: Nederlandse wijn en topgastronomie

Koen van der Plas van Inter Scaldes: Nederlandse wijn en topgastronomie

Koen van der Plas, hoofdsommelier van driesterrenrestaurant Inter Scaldes heeft een boek gemaakt over Nederlandse wijnen gecombineerd met...