
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.
Op 9 oktober is het weer Nationale Krokettendag. Dit biedt voor horecazaken kansen om te knallen met kroketten. 8 tips van kenners.
Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en...
Hoewel friet het kernproduct is in de Nederlandse cafetaria's, is het assortiment frituursnacks groot. Sterker nog, nergens ter wereld worden zo veel...
Ze zijn twintigers als ze tijdens een autorit door de Achterhoek hun droomboerderij tegenkomen. Annerie en Jeroen van Bommel zien door het...
Bij acht cafetaria’s kunnen consumenten tot en met 20 december gratis een wildkroket halen op vertoon van een speciale bon. De actie is onderdeel van...
Edel, Rien en Robby Prinsen hebben de deuren van KrokettenKunst in Nieuw-Weerdinge gesloten. De horeca-activiteiten verhuizen naar Emmen, waar een...
Smullers en snackproducent Van Geloven werken nauw samen om de snackliefhebber een ruim assortiment snacks zonder vlees aan te bieden. Smullers, het...
Rien en Edel Prinsen openden, samen met zoon Robby, in 2020 bistro KrokettenKunst in Nieuw-Weerdinge. De zaak waar het draait om kroketten met...
Of het nu vlees, vis of vega is, er is een groot aanbod snacks en borrelhapjes op de markt gekomen. Ideaal nu de horeca weer open is. Met de snacks &...
Menno Post, patron cuisinier van sterrestaurant Olivijn in Haarlem, verkoopt tijdens de lockdown op vrijdag, zaterdag en zondag vanuit zijn...