Overlijdensbericht

John Legebeke, horecaman in hart en nieren, is overleden
Naar nu bekend is geworden is op 16 januari John Legebeke onverwacht overleden in Kenia. Het land waar hij sinds 2016 woonde en werkte. Hij was er...

Patissier Piet Taselaar overleden in keuken sterrenrestaurant
Patissier Piet Taselaar is zaterdag plotseling overleden in de keuken van sterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Taselaar werkte al ruim vijftien...

Chef-kok Gerhard Müller (51) overleden: 'Hij zorgde voor een culinair avontuur'
Chef-kok Gerhard Müller van restaurant De Wanne in Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum is maandagavond onverwachts overleden. Müller, die in 1998 de...

Verhage-oprichter Pim Verhage (79) overleden
Pim Verhage, één van de oprichters van de Verhage Horeca Groep, is op 79-jarige leeftijd overleden. Met zijn broer Joop, die twee jaar geleden op...

Pieter Nijdam, culinair recensent De Telegraaf overleden
Pieter Nijdam, culinair recensent van dagblad De Telegraaf is kort na zijn laatste bijdrage in de krant overleden.

Texelse café-ondernemer Heino Huizing (52) overleden
Heino Huizing, ondernemer van café De Slock op Texel is donderdag 12 mei onverwacht overleden. Het café is geopend voor condoleances.

Bosch' horeca-icoon Jan van Kollenburg sr. overleden
Jan van Kollenburg sr., oprichter en jarenlang uitbater van Café Bar Le Duc in Den Bosch, is vrijdag 22 april op 73 jarige leeftijd overleden.

Patissier Ralph Bond overleden
Patissier Ralph Bond is op 9 januari 2022 overleden. De patissier was eigenaar van bakkerij Bond en Smolders in Utrecht. Samen met zijn partner Patty...

Sterchef Jean-Michel Hengge overleden
Jean-Michel Hengge (1952), eigenaar en chef-kok van restaurant Muller in Groningen en voormalig lid van Les Patrons Cuisiniers, is op 4 november 2021...

Han van Eembergen overleden
Han van Eembergen, oprichter van Rosarium in het Amstelpark in Amsterdam is overleden. Dit laat de familie aan Misset Horeca weten. Rosarium begon in...