Restaurant start in besmet pand

Een nieuwe start in een besmet pand. Waar voorheen een cafetaria en een Thais eethuis sneuvelden, proberen Leon en Esther Habers het met hun nieuwe restaurant Sizzles. Habers: "Besmette locatie? Geloof ik niet in. Wij trekken ons eigen plan."

Hij gelooft ook niet dat het Apeldoornse publiek lastig is. “Het ligt er aan wat je brengt en hoe je het doet. De Apeldoorner is niet lastiger dan wie ook.”

Leon Habers kookt voor het eerst als zelfstandig ondernemer. Eerder werkte hij onder andere in buitenlandse hotels. “Jaren liep ik rond met het idee om voor mezelf te beginnen. Een jaar geleden viel mijn oog op dit pand.”

Leon en Esther mikken op een breed publiek dat stijl kan waarderen, maar ongedwongen aan wil schuiven. Op den duur wil Habers het niveau verhogen richting regionale subtop. “Dat is voor later. In eerste instantie willen we ons profileren door creatieve gerechten te presenteren.”

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.