Kok Fifteen op bioboot

Kok Fifteen op bioboot

Ben van Beurten van het Amsterdamse restaurant Fifteen is een van de koks op een speciale bioboot die door de grachten van Amsterdam vaart. De boot ...

Naast Van Beurten van restaurant Fifteen nemen ook Jaap Wiebenga (Het Rosarium), Annemieke den Uyl (De Witte Uyl), Gillian Elders (De Waaghals), Peter Janssen (Peter Pan) en Beredien Siere van Siere Cateraars deel aan de bioboot. De geselecteerde koks koken waar mogelijk met biologische ingrediënten hoofdzakelijk van Noord-Hollandse grond.

De bioboot is een zogeheten stille boot en vaart op aardgas. Het is eigendom van Canal Company en vaart van 10 tot en met 17 september door de grachten van Amsterdam. De bootgasten krijgen voor 65 euro een biologisch driegangenmenu met wijnarrangement, koffie en gratis lunchpakket voor de volgende dag.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.