nieuws

Den Blijker verdedigt keuze Las Palmas-kok

Restaurant

Herman den Blijker staat nog steeds vierkant achter zijn keuze Erik van Dam aan te stellen als chef-kok van Las Palmas. Van Dam maakte begin deze week aan Misset Horeca bekend na drie maanden alweer te vertrekken.

Den Blijker verdedigt keuze Las Palmas-kok

Den Blijker is blijkbaar niet erg gelukkig in het aantrekken nieuwe chef-koks. Van Dam heeft het Rotterdamse visrestaurant Las Palmas na drie maanden alweer verlaten. Vorig jaar vertrok Lars Litz, die via het tv-programma ‘Herman zoekt Chef’ in het Amsterdamse restaurant Herrie belandde, na twee maanden.

Den Blijker vindt het jammer dat Van Dam weg is. Volgens Den Blijker was de werkdruk te groot. ‘Hij is ook wel enorm in het diepe gegooid. Ik sta nog steeds achter mijn keuze: Erik was en is technisch de beste’, aldus Den Blijker.

Van Dam meldde eerder deze week aan Misset Horeca dat een meningsverschil ten grondslag lag aan zijn beslissing te vertrekken. Van Dam wilde hierover inhoudelijk niet ingaan. Op persvragen aan het management van Den Blijker werd enkele dagen niet gereageerd. Vandaag kwam Den Blijker met een officiële reactie op het ANP.

Zie ook

Reageer op dit artikel