nieuws

Gauchos NL merkt niets van beursgang

Restaurant

De beursgang van Gauchos in Groot-Brittannië staat volledig los van de Nederlandse restaurants en heeft geen consequenties voor Gauchos Nederland. Dat laat eigenaar Jan Geenemans van Gauchos Nederland weten.

Gauchos NL merkt niets van beursgang

Het Parool meldde eerder deze week de beursgang. Volgens Geenemans zorgde het artikel voor de nodige onduidelijkheid, temeer omdat boven het bericht de kop “’Nederlands’ Gauchos naar de beurs’ stond.

‘Het gaat om de Britse tak van Gauchos. Deze staat los van de Nederlandse restaurants. Voor de Nederlandse vestigingen heeft de beursgang van de Engelse zustermaatschappij geen consequenties’, aldus Geenemans, directeur van Gauchos Nederland BV.

Gauchos Grill Ltd., de officiële benaming van de Britse tak, hoopt met de beursgang 108 miljoen euro op te halen. Een groot deel van dit bedrag wordt gebruikt voor expansie. De ‘Britse Gauchos’ telt elf restaurants, waarvan negen in Londen. Gauchos wil ondermeer verder groeien in Londen en andere Europese steden.

Zie ook

Reageer op dit artikel