nieuws

Cordial juicht om Lekker top-10

Restaurant

Het team van Cordial uit Oss is met zes man sterk naar de Lekker-lunch gekomen, en hun aanwezigheid is niet vergeefs: onder stijgende spanning horen ze de nummers tien tot en met zes aan. Als ze daar niet bij staan, slaan de zenuwen toe: zouden we uit de top-10 verdwenen zijn? Als dan de verlossende woorden voor de nummer vijf gesproken worden springen ze op.

Cordial juicht om Lekker top-10

Van dertien naar zeven naar vijf, Cordial telt definitief mee aan de top. Toch blijven de Brabanders bescheiden. ‘Niet iedereen kent ons. In de provincie groeien met een bedrijf als het onze is moeilijker dan in de randstad’, meent Miriam van Gangelen van de topzaak in Oss.

‘Of we ook een tweede ster krijgen zou ik echt niet durven zeggen, maar die eerste houden is al moeilijk genoeg’, zegt Van Gangelen.

Uitdaging

‘We zijn met het team al negen jaar samen, en dat geeft de mogelijkheid te bouwen. Wel moet je elke keer weer iets vinden om door te worden uitgedaagd, om weer met hernieuwde energie ervoor te kunnen gaan.’

Zo’n moment was het krijgen van de eerste ster, en zo’n moment is ook nu, met een mooie plek in de top-10. De volgende uitdaging wordt de restyling volgend jaar. Alles, van de hotelkamers tot het restaurant van het bedrijf in Oss, wordt volgend jaar zomer aangepakt.

Meer nieuwsberichten over Lekker:

Ranglijsten uit Lekker 2008

Reageer op dit artikel