nieuws

Kersvers ‘sterlozen’ moeite met houding

Restaurant

Vermeer verloor, na in 2005 van twee naar één te zijn gegaan na het vertrek van Pascal Jalhai, gisteren ook de laatste ster. Even wisten ze niet hoe ze moesten reageren bij het restaurant in het NH Barbizon Palace hotel. Ook bij Spandershoeve in Hilversum was men mediaschuw.

Kersvers ‘sterlozen’ moeite met houding

Kort na het niews is Vermeers chef-kok Chris Naylor niet bereikbaar voor commentaar – simpelweg omdat hij nog niet aanwezig is.

Ook als hij wel in zijn zaak is, wordt hij afgeschermd door het personeel dat de telefoon beantwoordt.

Teleurstelling

Vanuit moederbedrijf NH Hotels komt er later wel een reactie, waar uiteraard teleurstelling uit spreekt. ‘Dit was heel erg onverwacht’, verklaart NH regiomanager voor Amsterdam, Caroline Receveur. Volgens haar was het overigens geen onwil van Naylor om niet aan de telefoon te komen.

‘We weten echt niet hoe het komt, we hebben niets anders gedaan dan anders’, zegt Receveur. ‘Het wordt absoluut een doel om weer sterniveau te bereiken.’

Spandershoeve

Bij Spandershoeve, het Indonesische restaurant in Hilversum dat van een ster naar een Bib ging, is men in het geheel niet bereid tot het geven van commentaar. De eigenaar is op vakantie, en de chef niet aanwezig, is de mededeling.

Reageer op dit artikel