nieuws

‘Laat Ramsay maar in Londen

Restaurant

Nederlandse horecaprofessionals zitten niet bepaald te wachten op Gordon Ramsay. Dat blijkt uit een poll van Misset Horeca naar aanleiding van toenemende geruchten over een restaurant van Ramsay in het Amsterdamse Pulitzer Hotel.

‘Laat Ramsay maar in Londen

70 procent van de lezers van de Misset Horeca-nieuwsbrief ziet weinig in een Ramsay-restaurant in Nederland. ‘Laat hem in Londen blijven, wij kunnen ook koken’.

De overige stemmers vinden dat Ramsay weldegelijk welkom is. ‘Eindelijk komt een topkok naar ons land’, ordelen ze.

Afgelopen week laaide het gerucht over de komst van Ramsay naar het Pulitzer Hotel weer op. De Telegraaf meldde de komst, terwijl Pulitzer zegt dat er nog altijd gesprekken gaande zijn tussen het management van de Britse kok en het Britse moederbedrijf van Pulitzer Hotel.

Zie ook

Reageer op dit artikel