nieuws

Opknapplannen voor jong Basiliek

Restaurant

Het jonge restaurant Basiliek in Harderwijk, opvolger van Olivio, wordt zowel van binnen als van buiten opgeknapt. Het culinaire huis van de talentvolle Rik Jansma en Andrea van Zoomeren heeft aardig wat plannen.

Opknapplannen voor jong Basiliek

Op 17 tot en met 19 april is het restaurant gesloten vanwege het plaatsen van een nieuwe airconditioning, zo laten Jansma en Van Zoomeren weten in hun nieuwsbrief. Verder zal er een kleine verbouwing plaatsvinden in de keuken, waarbij extra ruimte voor de patisserie wordt gecreëerd.

Van plafond tot keuken

Op 29 en 30 april vinden er schilderwerkzaamheden plaats in Basiliek. Hierdoor is het restaurant op die dagen gesloten. Het gehele restaurant wordt bijgewerkt van plafond tot keuken. In het voorjaar zal ook het pand aan de buitenkant worden opgeknapt. Verder wordt het terras op 1 mei overdekt en voorzien van verwarmingselementen.

Restaurant Basiliek is gevestigd aan de Vischmarkt in Harderwijk. Voor Basiliek zat het voormalige toprestaurant Olivio in het pand. De eigenaren van Olivio sloten de deuren om zich meer toe te leggen op feesten en bijeenkomsten. Rik Jansma werkte tot aan de sluiting in de keuken van Olivio en ging samen met zijn partner Andrea van Zoomeren verder als Basiliek.

Zie ook:

Opvolger topzaak Olivio verlaagt prijzen (apr, 2006)

Reageer op dit artikel