nieuws

Delicatessenshop voor Marco Westmaas

Restaurant

De delicatessenwinkel van mede-initiatiefnemer Marco Westmaas, De Vegetarische Slager in Den Haag, gaat volgende week open. Aanvankelijk zou de zaak de deuren openen op maandag 4 oktober. Dit vanwege dierendag.

Delicatessenshop voor Marco Westmaas

Oorzaak van het uitstellen van de opening is onverwachte tegenslag bij de verbouwing en inrichting van de winkel, zo meldt Vleesmagazine.nl.

Topkok Marco Westmaas van Elzenduin in Ter Heijde is samen met akkerbouwer Jaap Korteweg initiatiefnemer van De Vegetarische Slager aan het Spui 167A in Den Haag. In de winkel zijn uitsluitend vegetarische producten te verkrijgen.

De verkrijgbare vleesvervangers in de delicatessenwinkel zijn ontwikkeld op basis van het product Beeter van Ojah uit Wageningen. Het assortiment gaat bestaan uit exclusieve en ambachtelijk bereide curry, quiche, Teriyake spiezen, soep en salades.

Marco Westmaas is bekend als eigenaar van Elzenduin in Ter Heijde. Met het hotel-restaurant maakte hij begin dit jaar een doorstart na een faillissement. Op het strand runt hij Elzenduin Beach, een strandzaak waar op hoog niveau wordt gekookt.

Reageer op dit artikel