nieuws

Martin Kruithof: ‘Gewoon je eigen ding blijven doen

Restaurant

Martin Kruithof van De Lindehof in Giethoorn ligt niet wakker van de daling in Lekker van plaats twaalf naar vijftien. ‘We doen gewoon ons eigen ding. Je kunt niet ineens dingen doen die je niet kunt’.

Martin Kruithof: ‘Gewoon je eigen ding blijven doen

Kruithof doelt met zijn opmerking op nieuwe kooktechnieken en –stylen. ‘We hebben een klassieke keuken. Lekker is een fantastisch blad en heeft daar een bepaalde mening over. Dat mag. Je moet je eigen ding blijven doen en niet ineens dingen doen die je niet kunt’.

Restaurant De Lindehof stond enkele jaren geleden nog in de top-10 van Lekker. Kruithof met een knipoog: ‘Misschien worden we een dagje ouder. Het is dringen geblazen in de top-10 met veel talentvolle koks met moderne technieken. Plaats vijftien is voor ons een keurige plaats’.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel