nieuws

Oud-collega’s verrassen medewerkers De Bokkedoorns** met lunch

Restaurant

Een aantal oud-medewerkers van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen heeft eigenaar John Beeren, maître Peter Bruins en chef-kok Lucas Rive verrast met een lunch in een duinpan op 3 oktober.

Oud-collega’s verrassen medewerkers De Bokkedoorns** met lunch

De lunch was een manier om de familie Beeren en hun twee vaste medewerkers Rive en Bruins te bedanken voor hun inzet voor de restaurantwereld, zo laat Martin van Bourgonje van Merlet in Schoorl aan Misset Horeca weten. ‘De Bokkedoorns is een instituut voor de Nederlandse gastronomie en ze verdienden het om door Alliance-collega’s in het zonnetje te worden gezet.’

In een duinpan kregen Beeren en zijn medewerkers een lunch geserveerd die verzorgd werd door oud-medewerkers die inmiddels zelf hun sporen hebben verdiend in de restaurantwereld. Het merendeel is lid van de Alliance Gastronomique.

De gelegenheidsbrigade bestond uit gastheer Petro Kools (Da Vinci, Maasbracht), gastheer Lex Gasseling (Fris, Haarlem), Meesterkok Gerrit Greveling, chef-kok Niven Kunz (Niven, Rijswijk), chef-kok Bart Ausems (Tout à Fait, Maastricht) en gastheer Martin van Bourgonje.

Reageer op dit artikel